Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής


Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας και τα προϊόντα θα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως με ΕΛΤΑ COURIER και σε κάποιες περιπτώσεις με ACS COURIER.Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν


Για παραγγελίες κάτω από 50€ το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διάρκεια της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.


Παρακαλώ σημειώσατε πως σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε άμεσα για το χρόνο παράδοσης.Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εντός Ελλάδας προς το παρόν.Τρόποι Πληρωμής


1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή).Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπρόσθετο κόστος 3,00€.

Σημειώστε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) δεν δύναται να εξοφλούνται με αντικαταβολή και μπορούν να εξοφληθούν μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό,

Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμόΜπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:Eurobank: GR2402604340000160200114388Πειραιώς: GR8101722840005284053048486Δικαιούχος: ALFA TRADE OE


Σαν αιτιολογία σημειώστε το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με mail στο info@lovejewel.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων σε ένας από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.